Late breakfast

 
 
 
 
 
 
Idag blev det en välbehövlig sovmorgon! Hade fönstret öppet inatt så det var så himla skön temperatur i sovrummet. Efter att jag kvicknat till gick jag till ICA för att köpa jordgubbar och lite smått och gott till ett bröd jag tänkte göra ikväll, om jag hinner.
 
Frukosten idag fick i alla fall bli kokosplättar med chiafrön. Supergott, gluten- och laktosfritt!
 
3 ägg
2 dl kokosmjölk
1 dl kokosmjöl
1 banan
1 tsk vaniljpulver
0,5 msk agavesirap
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 msk chiafrön
Kokosolja till stekning
 
Mosa bananen och vispa ner äggen. Blanda sedan ner övriga ingredienser och rör till en jämn smet.
Får det plats tre plättar i pannan åt gången vet du att det är lagom storlek! Stek på medelvärme tills de blivit gyllenbruna och servera med färska bär och lite agave.
 
Nu är jag laddad för ett benpass på gymmet!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: